Phoenix 3D Metaal

merkpositionering - merkstrategie - rebranding - visuele identiteit - logo & huisstijl - communicatieconcept - fotografie - communicatiemiddelen - employer branding - merkactivatie

Sinds 1960 verandert Phoenix 3D Metaal plaatmateriaal in 3D objecten (what’s in a name). Phoenix’ is dus niet nieuw, wel vernieuwend. Steeds op zoek naar hoe het slimmer kan. Dit bracht ze bij een technologie waarvan het principe uitblinkt door een eenvoud: rubberpersen. De naam zegt het al; er wordt een rubberkussen gebruikt om metaal te vormen. Een techniek die door Phoenix 3D Metaal de afgelopen jaren -als enige in Nederland- is geperfectioneerd.

Steeds meer engineers en designers weten de weg naar rubberperstechnologie te vinden. Bijvoorbeeld omdat ze een manier zoeken om mooie, vloeiende lijnen te realiseren (design). Of omdat hygiëne om zo min mogelijk verbindingen vraagt (functionaliteit). En niet in de laatste plaats om kosten te besparen. Want rubberpersen betekent een fractie van de gereedschapkosten, een groot pluspunt voor het produceren in kleine en middelgrote series. Ja, klanten van Phoenix 3D Metaal komen voor die bijzondere rubberperstechniek. Maar, ze blijven voor de samenwerking. R&D’ers delen kennis en ondersteunen waar nodig, mechanics zetten altijd een stap extra.

Zo realiseert Phoenix’ uiteindelijk waar het om draait: Het best mogelijke resultaat én voorsprong binnen een (specifiek) marktsegment. Ofwel; Phoenix 3D Metaal, vormt uw voorsprong.

Phoenix 3D Metaal

Phoenix 3D Metaal

merkpositionering - merkstrategie - rebranding - visuele identiteit - logo & huisstijl - communicatieconcept - fotografie - communicatiemiddelen - employer branding - merkactivatie

Sinds 1960 verandert Phoenix 3D Metaal plaatmateriaal in 3D objecten (what’s in a name). Phoenix’ is dus niet nieuw, wel vernieuwend. Steeds op zoek naar hoe het slimmer kan. Dit bracht ze bij een technologie waarvan het principe uitblinkt door een eenvoud: rubberpersen. De naam zegt het al; er wordt een rubberkussen gebruikt om metaal te vormen.

Lees meer
Laat je horen
+31 (0)497 21 00 24
info@mulareclamebureau.nl
Laat je zien
Loo 67B
5571 KP Bergeijk