Content.

Iedereen kan zijn website vullen met tekst, beeld en gebakken lucht. Voor ons is iets pas content als het waarde heeft, en recht uit het hart komt. Daarom komt de content die we maken bijna altijd voort uit een positionering en een strategie die we vooraf bepaald hebben. Omdat we onze klanten door en door kennen, zijn we in staat het échte verhaal van je bedrijf te vertellen. Dit verhaal vertalen we zowel online als offline door in verschillende middelen.

Video en animatie

Van video’s en animaties voor social media tot complete brand movies; Mula regelt de totale productie en combineert moderne technieken met ouderwets vakmanschap. We maken geen opzichzelfstaande filmpjes, maar authentieke producties die voortkomen uit het DNA van je bedrijf.

Social media

Social media kan onderdeel zijn van de set aan communicatiemiddelen die we inzetten. Van fotografie tot het ontwerpen en opmaken van in het oog springende images, tot het samenstellen van doeltreffende teksten. We ontwikkelen graag samen met jou een helder content plan.

Brochures, folders en magazines

Tussen al het online geweld geloven wij heilig in de kracht van klassiekers: een mooie brochure, een krachtige folder of een stijlvol magazine. Laat het ontwikkelen van dit soort tastbare hoogstandjes gerust aan ons over; van de eerste schets tot de laatste drukproef.

Laat je horen
+31 (0)497 21 00 24
info@mulareclamebureau.nl
Laat je zien
Loo 67B
5571 KP Bergeijk