Branding.

Voordat we aan de slag gaan, willen we je bedrijf goed leren kennen. Vervolgens zetten we de kernwaarden van je bedrijf om in een identiteit die jouw merk laat leven bij je doelgroep. Dat begint met een goede positionering en een slimme strategie. Dus bel je ons voor een flyer, dan proberen we je eerst te bewegen om met ons na te gaan of we je doelgroep hiermee zullen raken.

Positionering

Bij alles wat we doen, halen we het DNA van je bedrijf naar boven en stellen we vast waar je als merk wilt staan. Door een goede positionering die onderscheidend is qua inhoud en vorm creëren we een top of mind positie van je merk in het hoofd van je doelgroep.

Internal branding

Pas als het verhaal van je bedrijf goed is geland bij je medewerkers, kunnen zij het extern uitdragen op de manier die jij voor ogen hebt. Met de juiste interne communicatie zorgen we ervoor dat personeel de gewenste houding aanneemt ten opzichte van je product.

Employer branding

Met employer branding helpen we jou je positie als werkgever te versterken. We gaan van je bedrijf een gaaf en sexy merk maken. Een merk waar mensen voor willen werken en dat door bestaande medewerkers op handen gedragen wordt. Omdat jij hen op handen draagt.

Take away communicatie

Volgende week een belangrijke presentatie waarvoor last minute nog een brochure ontwikkeld moet worden? Op korte termijn een set middelen nodig? Of wil je een gave give-away richting het einde van het jaar? Mula’s take-away & delivery service regelt het voor je. Ook als je er aan de late kant mee op de proppen komt.

Logo en huisstijl

Wil jij een goed logo of een mooie huisstijl, met een idee erachter? Wij maken het voor je. De logo’s die we ontwerpen gaan verder dan een letter met een rondje eromheen. Om tot een veelzeggend ontwerp te komen, willen we eerst de vraag achter de vraag achterhalen. We nemen je mee in het proces en presenteren verschillende voorstellen.

Signing

Mula pakt de complete merkbeleving in en rondom je bedrijfspand aan. Van het logo op de gevel tot wagenparkbelettering en van bewegwijzering tot visuals voor de beurs. We zorgen ervoor dat mensen je merk overal op dezelfde manier beleven. En hóe: we bedenken de indrukwekkendste dingen.

Campagnes en activatie

Van campagnes tot activaties of een combi van beide; alles wat we doen is gericht op het raken van jouw doelgroep op de lange termijn. We realiseren een set communicatiemiddelen waarmee je zowel online als offline scoort. Dat we daarbij nogal creatief uit de hoek komen, staat vast.

Laat je horen
+31 (0)497 21 00 24
info@mulareclamebureau.nl
Laat je zien
Loo 67B
5571 KP Bergeijk